De afgelopen jaren heb ik de site niet echt bijgehouden. In de tussentijd hebben we helaas afscheid moeten nemen van zowel Missy, eind 2018, en Tosca, oktober 2019. We missen beide poezen, maar hebben voorlopig besloten geen nieuwe huisdieren te nemen. Waarschijnlijk komen we daar later dit jaar wel weer op terug, maar dat zien we dan wel weer.

Mijn baasje heeft nieuwe schoenen gekregen. Gelukkig krijg ik dan de schoenendoos. En omdat hij nogal grote voeten heeft, dat baasje van mij, is dat ook een hele mooie grote doos! Kijk mij een lekker zitten in die nieuwe doos.

 

In de loop van de tijd zijn er diverse foto's gemaakt van onze poezen Missy en Tosca. In deze galerij vind je een overzicht van de leukste foto's.

Missy hebben we helaas op 1 november 2019 moeten laten inslapen op een respectabele leeftijd van 18 jaar. Tosca is nog steed bij ons.

Tosca zoekt regelmatig een andere verstopplek. Op de een of andere manier heeft ze iets met boeken, in tegenstelling tot haar zusje Missy. Die heeft iets met oudpapier.

Een van de plekken die ze via de krabpaal en de printer op dit moment kan bereiken is de boekenkast op de werkkamer. En als het haar niet bevalt, schuift ze gewoon alles aan de kant. Als ze maar lekker kan liggen.

Slapen op interessante plaatsen

Dit jaar als we met vakantie gaan, hebben we natuurlijk een oppas nodig voor Missy en Tosca. Die hebben we gevonden in Thijs. Tot nu toe is dat altijd goed gegaan, ze raken snel aan hem gewend. Wij vragen ons iedere keer af wat ze toch weer zullen uithalen met de oppas. Die is daar zelf namelijk niet zo scheutig over. "Het gaat goed! Ze zijn al aan me gewend." 

Hey Missy, heb je die tas gezien in de keuken? Die grote blauwe tas met gele letters IKEA? Daar kun je lekker in springen, het kraakt en maakt ook andere geluidjes. En je kunt je daarin verstoppen voor onze baasjes.

 

Leuk Tosca dat wil ik ook. Ga eens uit de tas. Als je niet gaat, jaag ik je er wel uit. Zo, nu zit ik in lekkere grote tas.

 

Page 1 of 2